уторак, 15. јануар 2013.

Do You Love Antique Jewelry?!


      
       Serija koja već godinu dana izaziva polemiku u našoj zemlji - ''Sulejman Veličanstveni"! Možda je ne gledate ali ste sigurno čuli za nju ili makar bacili pogled na poneku epizodu. Smatram da gledanje serije treba da bude užitak, ukusi su različiti tako da je meni potpuno svejedno ko šta gleda u svom domu - špansku, tursku ili indijsku seriju - o ukusima ne treba raspravljati. Da, jesmo preplavljeni kojekakvim serijama  ali opet kažem imate izbor tj. daljinski upravljač čuda čini :D  
      E sad poenta ovog posta nije da hvalim i prepričavam seriju koju inače pratim i mislim da je jako dobra, već sam na umu imala nešto drugo-NAKIT! Ti predivni skupoceni komadi nakita koje nose glumice u seriji me ostavljaju bez daha! Obožavam taj starinski glomazan nakit, koji najednostavniju haljinu čini savršenom.














              Deo kolekcije autenticnog nakita viđenog u seriji tokom prve sezone je ekskluzivno za potrebe snimanja uradila juvelirska kuca ALTINBAŞ. Nakit je procenjen na 1.5 miliona dolara i prodat je na dobrotvornoj aukciji po zavrsetku prve sezone, uz prisustvo glumaca:




            Ukrasi za kosu postali su aktuelni i kod nas, čak je i jedna naša glumica dizajnirala nakit za kosu inspirisan upravo ovom serijom. 















Do sledečeg posta ljubim Vas
Dunja!


8 коментара: