понедељак, 2. април 2012.

Lana Del Rej


                 
  Da li ste čuli za nju? Lana Del Rej. Američka kantautorka, rođena u Njujorku kao Elizabet Grant  (21. Juna 1986) . Pod tim imenom je snimila album 2010.godine, koji je po izlasku povučen iz  iTunes prodavnica, iz još nerazjašnjenih razloga. Pojavljuje se 2011. sa singlovima 'Video Games' i 'Blue Jeans' i izaziva veliku pažnju javnosti. Sa novim imenom i imidžom, u kome kombinuje stil pin-up devojke pedesetih i hip-hop estetiku postaje senzacija na mreži YouTube. Pesma 'Video Games' pojavljuje se u seriji Ringer a potom i u seriji Gossip Girl.


 Veliku prašinu podigao je i crno-beli spot 'Blue Jeans'  u kome se pojavljuje maneken  Bradley Soileukoji izaziva dodatnu  znatiželju jer ima tetovažu na čelu – ‘Rat u mojoj glavi’. Spot  je  režirao ga je Yoann Lemoine.
Iako je ćerka milionera, Roba Granta o privatnom životu ove pop zvezde ne zna se mnogo, ali je nedavno obelodanila vezu sa britanskim muzičarom  Barriejem Jamesom O’Neillom.
Ako već niste, obavezno preslušajte njen album ‘Born to Die’. Njen moćan glas je moja  topla preporuka za ove kišne dane! 





Нема коментара:

Постави коментар