недеља, 1. април 2012.

Zvezda koja ne bledi

                   Ikona stila, inspiracija mnogih, zvanično najlepša žena 20. veka - Odri HepbernNi sama ne znam koliko puta sam gledala film "Doručak kod Tifanija" a opet ga svaki put gledam s uživanjem. Volim njen stil, glas, graciozan hod, način na koji se osmehuje. Njena pojava nikog ne ostavlja ravnodušnim, iako su pojedini znali da kažu da Odri nije seksi  ali  ima šarm koji  osvaja. Baš zbog toga je i žene vole jer ne izgleda kao pretnja a ipak sija unutrašnjom lepotom.
                Magazin "Empire" je Odri Hepbern svrstao među 100 najvećih filmskih zvezda svih vremena. Dobila je Oskara i bila četiri puta nominovana za ovu prestižnu nagradu. Njena čuvena mala crna haljina iz filma "Doručak kod Tifanija" prodata je na aukciji 2006. za blizu milion dolara. Doživela je čast da je jedna vrsta lala nazvana po njenom imenu. Odri je važila za skromnu, dragu i šarmantnu osobu, kojoj su uvek drugi bili na prvom mestu.


Pročitajte šta je Odri govorila, možda vas baš ona inspiriše da uradite nešto lepo danas. Bar na mene tako deluje, samo pogled na nju daje mi snagu da razmišljam pozitivno i osećam se sjajno! Zbog toga i moj prvi post posvećujem njoj.
  •  Verujem u roze. Verujem da smeh najbolje sagoreva kalorije. Verujem u ljubljenje, dosta ljubljenja. Verujem u to da treba biti snažan kada se čini da je sve pošlo naopako. Verujem da su srećne devojke najlepše devojke. Verujem da je sutra novi dan i verujem u čuda.  

  • Za lepe oči, gledajte dobro u drugima. Za lepe usne, govorite samo reči dobrote. Za držanje, hodajte znajući da nikada niste sami. 
  • Šminka može da te ulepša spolja, ali ne pomaže ako si ružna iznutra.

  •   Lepota žene nije u odeći koju nosi, figuri koji ima ili načinu na koji se češlja. Lepota žene se može videti u njenim očima, jer su one vrata do njenog srca, mesta gde boravi ljubav. Prava lepota žene se ogleda u njenoj duši. To je briga koju s ljubavlju daruje, strast koju pokazuje. Lepota žene se samo povećava s godinama.

  •  Mnogo više možete reći o osobi na osnovu onoga što govori o drugima, nego na osnovu onoga što drugi govore o njoj. 






Нема коментара:

Постави коментар