четвртак, 5. април 2012.

AnnaLynne McCord nova M.M?




AnnaLynne McCord ,(1987.) je mlada zvezda u usponu. Zahvaljujući ulozi razmažene bogatašice Naomi Klark u seriji '90210: Nova Generacija', ubrzo je preplavila naslovne strane svih modnih časopisa, i proglašena za novu ikonu stila. Pre toga pojavila se u 12 epizoda serije ‘Reži me' i izazvala veliku pažnju ulogom bezobrazne Eden Lord. 




Zanimljivo je da je lik Naomi Klark prvobitno trebao da bude sporedna uloga, međutim na kraju prve sezone podigao je najviše prašine i uspeo da zaseni glavni lik Anie Wilson koji tumači Shenae Grimes. Iskreno nije mi se naročito dopala prva sezona serije '90210' , medjutim već 3 i 4 sezona su me oduševile pa željno iščekujem svaku sledeću epizodu. 






O privatnom životu mlade glumice ne zna se mnogo. Javnost je najviše iznenadila njena veza sa 17 godina starijim kolegom, zvezdom serije 'Bekstvo iz zatvora' Dominic Purcell-om.


AnnaLynne&Dominic

 Posle debakla koji je izazvala slučajnim postavljanjem svoje kompromitujuće fotografije na Twitteru (gde joj se 'slučajno' vidi bradavica!), mnogo je opreznija sa izjavama o svom privatnom životu.




Нема коментара:

Постави коментар