четвртак, 26. април 2012.

Osveta se služi hladna


             Pilot epizodu serije ‘Revenge’ slučajno sam odgledala na FoxLife-u i odmah mi se dopala. Toliko je zanimljiva da nisam mogla da dočekam sledeću epizodu,već sam je skinula s interneta i odgledala sve snimljene epizode i sad željno čekam nastavak.


            Junakinja serije je devojka Emili Torn koja se doseljuje u Hemptons. Bogatstvo, lepota i status određuju ljude u ovom gradu, ali Emili je odlučna da uništi sve da bi se osvetila ljudima koji su uništili njenog oca na lukav i brutalan način. Njeno pravo ime je Amanda Klark i ona je odlučna u tome da osveti smrt svog oca i čini sve da bi ispravila nepravdu.


         Serija je misteriozna, puna neočekivanih obrta i teško je naslutiti šta će se sledeće dogoditi. Drži pažnju od početka do kraja.

          Emilinog oca uništila je žena u koju je bio iskreno zaljubljen Viktorija Grejson, čiji lik tumači prelepa Medlin Stouv (Madeleine Stowe). Emili, koju glumi kanadska glumica Emili Vankemp (Emily VanCamp), ne bira sredstva da bi uništila porodicu Grejson. Proračunato zavodi Viktorijinog sina Denijela (Josh Bowman) ali vremenom se nenadano razvijaju iskrena osećanja između njih. Prošlost je vreba na svakom koraku iako se svim silama trudi da je ignoriše, pre svega Džeka Portera (Nick Wechsler) zgodnog vlasnika bara s kojim se kao devetogodišnjakinja igrala na plaži. Njen identitet zna samo prijatelj njenog oca, mladi bilioner Nolan Ros (Gabriel Mann) koji joj pomaže da dođe do cilja.



          Serija je pravo osveženje kad je u pitanju  scenario i sam zaplet serije, a takođe i izbor glumaca je po meni fantastičan. Mnoštvo mladih glumca čini seriju izvanrednom. Connor Paolo koga se verovatno sećate iz serije ‘Gossip Girl’ tumači lik Deklana, Džekovog mlađeg brata, zatim tu je Ashley Madekwe kao Ešli i Christa Allen koja tumači lik Šarlot Grejson koja je Viktorijina ćerka odnosno kako kasnije saznajemo Emilina polusestra. (ups!to možda nisam smela da otkrijem).
Zanimljivo je da su Emily VanCamp i Josh Bowman i privatno zajedno.

Emily VanCamp

Nick Wechsler


Ashley Madekwe

Madeleine Stowe

Christa Allen

Gabriel Mann
Josh Bowman

                                                       
         



Нема коментара:

Постави коментар