уторак, 28. август 2012.

Ringer






        Nova serija sa Sarah Michelle Gellar u dvostrukom izdanju! Nekadašnja tinejdžerka Buffy, ubica vampira vraća se na male ekrane u nešto ozbiljnijoj ulozi u projektu televizijske mreže CW. Iako je premijera prve epizode serije 'Ringer' (‘Dvojnica’) bila septembra 2011,  ja sam počela da je gledam prošlog meseca (hvala torentu!) iz čiste znatiželje. Odgledala sam poslednju epizodu sinoć i sad jedva čekam 2 sezonu, iako se šuška da je neće biti .
              Sarah Mishelle Gellar glumi dve sestre Brižit i Šibon Martin. Brižit je lečena alkoholičarka u begu od mafijaša, koja preuzima život svoje sestre Šivon nakon njenog nestanka. Međutim ubrzo će otkriti da život njene bogate i razmažene sestre nije nimalo idiličan. Saznaje da je njen suprug Endru (Ioan Gruffudd) vlasnik firme sa sumnjivim poslovanjem a da je muž njene najbolje drugarice Henri (Kristoffer Polah),  Šibonin ljubavnik. Istovremeno agent FBI-a Viktor Mačado (Nestor Gaston Carbonell) pokušava na sve načine da pronađe Brižit jer je glavni svedok ubistva. Da, da zamršeno prilično!







          Moj utisak je da serija nije loša. Sasvim solidna priča, možda malo više nalik američkim sapunicama mada visoka produkcija i veliki budžet seriji samo idu u prilog. I moram da priznam da sam pored glavne priče bacala pogled i na enterijer, garderobu i nakit glavnih glumica. Ali to rade sve žene, zar ne?!
Kraj prve sezone ostaje pomalo nedovršen. To je i urađeno s namerom kako bi se naknadno odlučilo da li će se snimati nove epizode. Na forumima su oštre kritike fanova zbog toga ali svi znamo da je bitna samo isplativost projekta i očigledno da serija nije ispunila očekivanja CW-ija.
Pogledajte ako imate vremena!



Kristoffer Polah

Ioan Gruffudd








Нема коментара:

Постави коментар